Kokous
21.1.2020 14:32

Fokusinstituuttien aamupalatilaisuuksissa tapaat oman ja muiden alojen tutkijat

Tiede
Tutkimuksen tuki
Yhteistyö
Yliopisto

Yliopiston fokusintituutit järjestävät säännöllisesti aamupalatilaisuuksia, joille kuka vain yliopistoyhteisön jäsen voi tulla tutustumaan instituutin toimintaan ja tutkijoihin. Yleensä aamupaloilla esitellään tutkimusprojekteja, alan jännittäviä uusia ilmiöitä tai keskustellaan vapaasti. Alta löydät koottuna kaikki aamupalatilaisuudet

Infotechin aamupala järjestetään joka toisena maanantaina Telluksen Stagella klo 8:00 - 9:30. Seuraavat aamupalat pidetään 27.1., 10.2. ja 24.2. Infotechin aamupaloista voit kysyä lisää Mirjami Jutilalta (@oulu.fi)

Biocenterillä on aamupaloja noin kerran kuussa Kontinkankaan Telluksen Stagella. Seuraavat järjestetään 6.2., 5.3., 29.4., 13.5. ja 4.6. klo 8:30 - 9:30. Biocenterin aamupaloilla esitellään Kontinkankaalla tehtävää tutkimusta ja tutkijoiden tukipalveluita. Biocenterin aamupaloista voit kysyä lisää Pirkko Huhtalalta (@oulu.fi).

Eudaimonia järjestää aamupalatilaisuuksia noin kolmen viikon välein Telluksen Stagella klo 8:00 - 9:00. Seuraavat päivämäärät ovat 29.1., 19.2., 11.3., 1.4., 22.4. ja 13.5. Eudaimonian aamupaloista voit kysyä lisää Janne Kurtakolta (@oulu.fi).

Kvantum järjestää kevätkaudella kaksi Science Coffee -tilaisuutta, toisen 24.4. ja toisen maailman ympäristöpäivänä 5.6. päivän mukaisella teemalla. Kvantumin aamukahvitilaisuuksista voit kysyä lisää Pirjo Taskiselta (@oulu.fi).

Instituuttien aamupalat ovat oiva tilaisuus löytää uusia yhteistyökumppaneita omaan tutkimukseen ja tutustua tämän talon väkeen yli tiedekuntarajojen.