Skip to main content

Saavutettavuusseloste

Sisältö

Tämä on Oulun yliopiston intranet-palvelun saavutettavuusseloste. Saavutettavuusseloste koskee sivustoa patio.oulu.fi. ja on laadittu 18.11.2019.  

Patio-intranetia koskee  laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Patio-intranetin saavutettavuus on arvioitu sisäisenä arviointina.  Vuoden 2020 aikana harkitaan, tehdäänkö Patio-intranetiin ulkopuolinen arviointi. 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Patio-intranet täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset. 

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:  Patio-intranetiin ladatut liitetiedostot eivät kaikilta osin ole saavutettavia. Liitetiedostot tehdään saavutettavaksi sitä mukaan, kun tiedoston sisältö päivitetään. 

Syy noudattamatta jättämiselle: kohtuuton rasite. 

Intranetissa on myös videoita (upotettuina), jotka eivät ole saavutettavia. Videoiden osalta saavutettavuusvaatimukset tulevat voimaan 23.9.2020. 

Jos liitetiedostot tai videot aiheuttavat sinulle haasteita, ilmoitathan siitä meille alla näkyvien yhteystietojen kautta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Anna meille saavutettavuuspalautetta sähköpostitse osoitteeseen saavutettavuus@oulu.fi 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000