Skip to main content
2.7.2020 13:05

internal recruitment: suunnittelija, MeDigi-hanke (in Finnish)

News item

Tags

Personnel

Body

MEDigi - Lääketieteen alojen opetuksen digitoiminen ja harmonisointi (dnro OKM/270/523/2017) on opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) kärkihanke, jolle OKM on myöntänyt 3,2 miljoonan erityisavustuksen. Hanke toteutetaan 1.4.2018 – 30.6.2021 lääketieteellisten tiedekuntien yhteistyönä Helsingin, Itä-Suomen, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistossa. Hanketta koordinoi Oulun yliopisto.

MEDigi-hankkeen tavoitteena on valtakunnallinen lääketieteen alojen koulutuksen harmonisointi ja modernisointi hyödyntämällä digitalisaatiota lääketieteen ja hammaslääketieteen opetuksessa. Hankkeessa kehitetään valtakunnallista oppimisalustaa (Digicampuksen Moodlea) lääketieteen alojen koulutuksen käyttötarkoitukseen sekä luodaan sähköistä oppi-, tentti- ja arviointimateriaalia lääketieteen ja hammaslääketieteen peruskoulutukseen. Opetushenkilöille tarjotaan digipedagogista koulutusta. Hankkeessa lisätään myös lääkärin ja hammaslääkärin sähköisiin työvälineisiin (eHealth) liittyvää osaamista. eHealth-koulutusjaos vastaa jälkimmäisestä tavoitteesta. Jaoksessa on edustus kaikista lääketieteen tiedekunnista ja sen vetovastuu on Oulun yliopistolla.   

Haemme joukkoomme eHealth-koulutusjaokseen (Oulu)

SUUNNITTELIJAA

Osana MEDigi-hanketta pääset:

  • vaikuttamaan valtakunnallisen lääketieteen ja hammaslääketieteen eHealth-koulutuksen muotoutumiseen ja jalkautumiseen
  • kartoittamaan olemassa olevaa eHealth- koulutusta 
  • edistämään eHealth ydinaineksen sisällyttämistä lääketieteellisten alojen koulutukseen yhteistyössä yliopistojen kanssa
  • olla mukana selvitystyössä potilastietojärjestelmien opetusportaalin luomiseksi yhteistyössä yritysmaailman kanssa

Edellytämme sinulta

  • kiinnostusta lääketieteen ja hammaslääketieteen koulutukseen
  • kiinnostusta eHealth-asioihin
  • kiinnostusta terveydenhuollon tietojärjestelmiin ja tiedonhallintaan
  • kykyä verkostotyöskentelyyn 

Voimme luvata sinulle ainakin

  • tukea työskentelyyn koulutusjaokselta sekä oululaisilta toimijoilta
  • näköalapaikka terveydenhuollon sähköisiin palveluihin sekä niihin liittyvän koulutuksen kehittämiseen

Tehtävä on määräaikainen ja kestää 6.6.2021 asti. Työ alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on myös osa-aikainen, noin 40-60 %:n työajalla sopimuksen mukaan. Työ voidaan hoitaa myös osittain etätyönä sopien siis mainiosti esimerkiksi opiskelujen oheen. Työhön liittyy myös matkoja koronatilanteen niin salliessa.  Palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoille 6-8. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. 

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika

Hakemus, ansioluettelo ja muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen, tulee jättää sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 28.8.2020 klo 23:59 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat: jaoston puheenjohtaja, yliopisto-opettaja Timo Tuovinen (p. 041 502 7864,timo.tuovinen@oulu.fi) ja hankejohtaja, prof. Jarmo Reponen (p. 040 450 6354,jarmo.reponen@oulu.fi)

Kiinnostuitko? Hae tehtävään tästä.

Kommentoi uutista