Brown Bag tammikuu

Backstage, Tellus Linnanmaa

Brown Bag: Rajaton maailma – alueet, kontrolli ja pakolaiset

Tapahtuma

Brown Bag -lounasseminaarin aiheena on Rajaton maailma – alueet, kontrolli ja pakolaiset . Seminaari järjestetään Telluksen Backstagella Linnanmaalla 29.1. klo 11 - 12 ja etukäteen ilmoittautuneille on tarjolla lounasta.

Tällä kertaa seminaarin puhujina ovat historian professori Seija Jalagin ja maantieteen professori Anssi Paasi. Seija on tutkinut muun muassa pakolaishistoriaa, lähetystyönhistoriaa, sukupuolihistoriaa, Japanin historiaa ja globaalia historiaa. Anssi taas on erikoistunut poliittiseen maantieteeseen, erityisesti territoriaalisuuteen ja territorioihin sekä rajoihin liittyviin teemoihin. Seminaari tarkastelee rajoja ja niiden ylittämistä sekä kontrollointia mielenkiintoisesti kahden eri tieteenalan näkökulmasta.

Brown Bag -lounasseminaareissa Oulun yliopiston tutkijat pääsevät tuomaan lempiaiheitaan esille suuremmalle yleisölle ja käymään poikkitieteellisiä keskusteluita oman alansa ilmiöistä lounaan äärellä. Brown Bag -seminaarit ovat avoinna kaikille yliopistoyhteisön jäsenille. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan.

Ilmoittaudu täällä: https://brownbaglinnanmaa012020.eventbrite.com

Tietokenttä